2013. június 22., szombat

Ombre hajfestésÜdvözöllek!

Bencsik Szabolcs vagyok, a Bencsik hair & beauty tulajdonosa. Immáron több mint 14 éve dolgozom fodrászként, korábban oktatással is foglalkoztam, de ma már csak a vendégeimnek élek. Örömmel nyitottuk meg a Bencsik hair & beauty fodrászatot és szépségszalont, mindazon vendégeinknek, akik olyan helyre éhesek, ahol a minőségben nincs kompromisszum, ahol a munka szenvedély és a legnagyobb érték az elégedettség. Ezekkel jellemezném üzletünket, ahol számos újdonság, szolgáltatás és persze szeretet vár mindenkit! Ha Te is értékeled az ilyen helyeket, csatlakozz hozzánk!


OMBRÉ HAJFESTÉS

Drew Barrymore, Sarah Jessica Parker, Hilary Duff, Fergie, Lauren Conrad csak néhány azok közül a hollywoodi sztárok közül, akik ombré frizurát viselnek, vagyis a lenőttnek tűnő festést kedvelik.

Ashley Simpson

Audrina Patridge

Billi Piper

Cameron Diaz

Drew Barrymore

Fergie

Flavia Oliveira

Isabel Lucas

Sarah Jessica Parker


De mi is az OMBRE hajfestés?

Az Ombre haj lényege, hogy a vége világosabb, mint a töve, olyan, mintha le lenne nőve – de nagyon, a sötétebb tő rész a hosszabb. Ha azt gondolod, hogy ez igénytelen, akkor tévedsz! A valódi lenövés tényleg ápolatlan és viselhetetlen, azonban az ombre haj egy színátmenetes hajfestési módszer, ahol satírozással érjük el, hogy a két szín (tő és vég) ne éles kontúrral váljon el egymástól, hanem mintegy természetes hatást keltve színátmenettel világosodjon a haj. Elsősorban hosszúhajúaknak ajánlom.

Miért népszerű az OMBRE hajfestés?

Méltán lett népszerű a sztárok körében is az ombre hajfestés, mivel nem igényel drasztikus változtatást, az eredmény mégis lenyűgöző. Ideális azoknak, akik amúgy nem festetik a hajukat, mégis kipróbálnának valami újat. Ezzel a technikával mindössze a hajvéget kell festeni. Jól jöhet azoknak, akik unják a festett hajszínüket, vagy az évek óta melírozott frizurát, de nem szeretnének merőben új színt, vagy nem szívesen szívatják le a hajukat, ellenben a látványos változást díjaznák.

Milyen OMBRE hajfestést lehet készíteni?

Természetes ombre: ez a legnépszerűbb, hiszen természetes hatást kölcsönöz. Az alap természetes árnyalatú barna, és a végek pedig ennek bármilyen világos árnyalatai (akár a szőkéig is világosítva)Vörös ombre: Többféle verzióban készíthető, barnával, szőkével kombinálva. De készíthető úgy is, hogy a teljes haj vörös, csak az árnyalatok világosodnak. 


Extrém vagy szivárvány ombre: az extravagáns külsőt kedvelők bátran használhatnak élénk színeket (lila, zöld, kék, pink) a hajvégre.


Ha belevágnál az új ombre őrületbe, vagy kérdésed van:

 20 369 4015

szabolcs.bencsikszabolcs@gmail.com
bencsikhair@gmail.com
 
Ha kiváncsi vagy aktuális munkáink képeire 
(ombre hajfestés, brazil keratinos hajegyenesítés, keratinos hajhosszabbítás), csatlakozz hozzánk a facebookon  
www.facebook.hu/bencsikhair
vagy látogasd meg weboldalunkat
  www.bencsikhair.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése